Pazar, Mayıs 20, 2007

..........UYARI..........

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÜTFEN OKUYUN VE OKUTUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YER ISTANBUL....
Bir genç deniz kenarinda, bankta yorgunluðunu atmak için oturmaktadir.
Bir müddet tek basina oturduktan sonra 20-22 yaslarinda baksa bir genç yanina gelerek bankin diðer ucuna oturur. 2-3 dakika sonra bu gencin arkadaslari olduðu anlasilan iki akrani daha gelir ellerinde 3 bardak çayla... Gençler birer bardak kendileri alirlar ve 3.bardagi daha önceden gelip oturmakta olan diðer arkadaslarina ikram ederler.. Fakat yoðun israrlara raðmen arkadaslarina çayi sevmediðini zaten bildiklerini, bu yüzden de o çayi bosa aldiklarini söyleyerek reddeder...

O zamana kadar hiç bir diyaloga girmedikleri arkadasina dönerek: "yaa hocam bu çayi aldik ama arkadas içmeyecek..bari sen iç de israf olmasin" derler..

Ilk basta reddetse de israrlara dayanamayip çayi alir ve içmeye baslar.. Bu arada 3'lü, ne kadar yan yana olsalar da arkadasimdan baðimsiz olarak koyu bir sohbete dalmistir.. çayin sonlarina doðru bas dönmesi hissetmeye baslar tabii o an anlar basina bir bela aldiðini.. üçü ise sohbetlerine bununla ilgilenmeden hala devam etmektedirler. . Bas dönmesi ve halsizlikle olduðu yerde durmaktadir. . Bir an kendine gelip bunlardan uzaklasmasi gerektiðini düsünerek ayaða kalkar ve biraz ilerdeki otobüs duraðýna zor da olsa varir.. Fakat 3'lü de bununla birlikte harekete geçmis ve duraða gelmistir... Otobüse binip koltuða oturduðunda üçü de otobüse binip bunu rahatça görebilecekleri bir yere oturur.. Fakat bu arada artik neredeyse bilincini kaybetmek üzeredir...

Büyük bir gayretle cep telefonunu çikarip (teknolojinin gözünü seveyim) arkadasini arar, basina böyle bir is geldiðini, o an otobüste olduðunu,falanca durakta ineceðini ve arkadasindan kesinlikle orda bekleyip kendisini almasini söyler.. Duraða geldiðinde iner ve arkadasinin kucağına bayilir... Arkadasi ise bununla beraber inen 3'lüden süphelenir. Birlikte hemen bir taksiye binip hastaneye giderler..

Acilde doktorlar imdada yetisir ve arkadasinin yanina gelerek:
Arkadasin intihar mi etti?" diye sorar. Neden böyle bir sey sorduðunu Sorar doktora. Doktor; "asiri dozda ilaç almis. Gecikseydiniz kurtaramayabilirdik " diye cevap verir.. isin daha ilginci ve can alici noktasiysa daha sonra bu 3'lünün ORGAN MAFYASI olmasi ihtimalinin düsünülmesidir.

Hiç yorum yok: