Cumartesi, Şubat 17, 2007

"special"



İşte bu sitede arasıra karşınıza çıkacak olan benim DELİ kedim TARÇIN'ım:)

8 yorum:

z.pelin dedi ki...

oyşşşş cidden deli bişimiş bu ya:)) bayıldım ben sana ...

işsiz kalmasaydım sokaktan bi kedicik daha almayı planlıyordum ya :( kötü oldu..

"Linkolog" dedi ki...

yaa peliin sorma çok şeker çoook ama birde sen beni gör, ellerim fecii bir halde :) tırmık içinde kesiyom kesiyom uzuyo kesiyom kesiyom uzuyooo :) zıpır ya zıpıııır :)) Bende işsizim ay mart sonunda aynı kaderi paylaşıyoruz :( ikimizede iş lazım iş...!!! burdan da duyuralım arkadaşlara hahaha :) yorumun için saol ;) seninkinide ekle siteye de görelim.. benimki dişi ve kızıştı bu ara :) evlendirecem ama iyi bi kedi bulamadım, daha doğrusu yavrular sorun olacak kimlere veririm ben sonra onları elimde kalır atamamda dışarı kıyamam mahfolurum! ama yavruları alacak birilerini bulursam hiç durmam ;)
öptüüüm

"Linkolog" dedi ki...

Bu arada ufak bi araştırma sonunda ÇİLEK hanım'ı gördüm :)Beşiktaşlı mı kendisi? hahaha :)

Photographer dedi ki...

Yaaaaaaa bizde isterükkkkk tarçın , zencefil , biner , köri farketmezz [kıskannnn, kıskannnnnnnnnnnnç yaptık burada sabah sabah]

Photographer dedi ki...

Hahahahahha bu arada mina = MADA blogger harici koymamışsın comments biz Typepad kullananlara ayıp oluyooo ama... Yoksa bizi beğenmüyormusunnnn ???

KOKOPELLI dedi ki...

Aslına bakarsan kedileri hiç sevmem ama bıcırık birşey gibi göründü :)

Sihirli Bahce dedi ki...

çok tatlı maşallah,adı da çok güzel :) Tarçın...

z.pelin dedi ki...

Yok fenerbahçelidir Çilek hanım :))
Çilek hanımda 5 aylıkken başladı eş istemeye ama biz 1 yaşını doldursun dedik. Dedemiz öle karar verdi :) ama bu seferde sağlıklı bir eş bulamadık kızıma :( burdan duyurulur ...
Madem çiftleştirmeyecekler neden kısırlaştırmazlar acaba insanlar anlamış değilim... Yavrulara bi şekilde yuva bulunur gibi geliyo bana. kedigen.com vs iyi gidiyo bu konuda. Ben çileğide ordan bulmuştum,kimse almak istemiyordu arka ayakları rahatsız diye... Çatlasın onu istemeyenler şimdi çok sağlıklı kızım çünki :))
Benimde kollarım ama özellikle bacaklarım fena halde tırmık izleri ile dolu. Gören müslümcü ile sanabilir:) Çilek hanım sabahları telefonun alarmından rahatsız olup ayaklarıma saldırmayı tercih ediyo yazın pantalonlarla gezmek lazım artık..

Dostça ve ışıkla...